Mee: – Begeistret for å være her

Sesongens første signering Ben Mee ble presentert igår og ble fikk gode skussmål av manager Eddie Howe. Selv gleder spilleren seg til å sparke ball i den lilla- og lyseblå drakten tilhørende et lag han så spille i sin barndom.

Unge Mee ble hentet fra den lyseblå delen av Manchester igår, som en forsterkning i et område der Burnley pleide å lekke forrige sesong og 21-åringen er ansett som en erstatter for utleide Clarke Carlisle. Midt stopperen som både kan spille som stopper (naturlig posisjon) og som venstreback forteller at han lenge har hatt et sted i hjertet for Turf Moor og at manager Eddie Howes ord om fremtiden var det som fikk nysigneringen til å velge Burley.

Foto: Burnleyfootballclub.com

En av mins første kamper var faktisk i Burnley og jeg tror det var mot Notts County, røper U-21 spilleren. Jeg har alltid fulgt med på Burnley, helt siden jeg var ung, det var en venn av familien som tok meg med på kamp og jeg har fulgt med laget siden, så det var spennende når de var i Premier League.

I lys av 21-åringens kommentar var det derfor et attraktivt tilbud når moderklubben Manchester City ga spilleren tilaltelse til å få seg mer førstelagserfaring, slik han fikk i Leicester forrige sesong. Unge Mee forteller også at det var manageren som overbeviste han at Burnley var det rette stedet for å utvikle seg.

– Jeg snakket med manageren siden vi startet på treningen et par uker siden. City var villige til å låne meg slik at jeg kunne få meg kamper og forståelig nok ville det blitt vanskelig å få seg kamper i et lag som City med alle deres spillere. De lot meg avgjøre hvem jeg ønsket å dra til og det var et par lag som kontaktet dem angående min tilgjengelighet.

– Jeg snakke med manageren her og han var virkelig entusiastisk som jeg ser fram til å jobbe med. Det er noen virkelig gode spillere her og jeg er klar til å kjempe om plassen og kommer til å gjøre det. Jeg gleder meg og ser fram til det. Manageren føler at vi kan gjøre det bra, noe jeg tror på og forhåpentligvis kan vi komme oss lenger dette året . Jeg er begeistert for å være her og ser fram til å spille i trøya, avsluttet 21-åringen.