Howe forsterker med Mee

Foto: Burnleyfootballclub.com

Årets første signering er i boks!

Ben Mee fra Manchester City er mannen som offisielt er Eddie Howes første forsterkning denne sommeren. Forsvareren passer godt inn i visjonen om et ungt Burnley-lag, samtidig som 21-åringen har erfaring fra Championship-spill med Leicester fra forrige sesong.

Den venstrebente forsvareren fikk 15 kamper for Leicester forrige sesong og ble sendt hjem til Manchester med gode skussmål, noe som fikk Eddie Howe til å rette oppmerksomheten mot 21-åringen.

Foto: Burnleyfootballclub.com

Vi har vist om Ben en stund nå og vi følte han imponerte mot oss da han spilte for Leicester, forteller Howe om sin nye signering. Han var enestående den gangen og hver gang jeg har sett han spille, har han gjort det bra og imponert. Han har alle egneskapene; rett alder, en god fotballspiller og en dyktig forsvarer, så han utfyller alle kriteriene – det er ikke bare alderen det er snakk om, men hans kvaliteter, han har alt det nevnte og har i tillegg en fantastisk holdning.

Han er en vinner, han er desperat etter å oppnå noe og vi er takknemlige overfor Manchester City som lot oss låne han, de verdsetter han høyt og vi gjør det samme. Han har spilt for det engelske U-21-laget og kommer derfra med gode skussmål og vi håper at låneoppholdet kommer oss begge til gode. Vi kan hjelpe Ken med å utvikle seg og han kan hjelpe oss med å vinne kamper.

Mee, som er 21 år, fikk 15 kamper for Leicester under ledelse av Sven Göran Eriksson og som kjente spilleren fra sin tid i den blå delen av Manchester. Howe forstår hvorfor Svennis hadde- og har sans for unggutten og ser for seg at den venstrebente forsvareren er en perfekt forsterkning denne sommeren.

Det har vært en bra dag og det er godt å ha en ombord. Som vi har sagt, så er vi veldig lystne på å ha dem inn så fort som mulig og vi trenger ikke det store antallet spillere, men vi trenger å forsterke i nøkkelområder – noe jeg føler vi har gjort i dag, avsluttet Howe.