«Macca» banker på døren

Alex MacDonald har tatt oppkjøringen med storm takket være sine to mål på to kamper, samtidig som han har lagt opp til en håndfull nettkjenninger. Den unge skotten har imponert ikke bare lagkamerater, men også manageren og kjemper om en plass i start-XI.

foto: Burnleyfootballclub.com

U-21-spilleren nettet mot Altrincham og Bury og får antageligvis tillit igjen mot Bristol Rovers til helgen. Manageren liker det han har sett hittil, men poengterer at det fortsatt er en lang vei igjen, ettersom kun to kamper av oppkjøringen er spilt.

Man ønsker alltid at unge spillere brøyter seg fremover og ødelegger planene man har lagt og ingenting gleder meg mer, fortalte manger Howe. Alex har hatt en god start, men det er kun to kamper så det er fortsatt en lang vei igjen for han og han trenger å vise konsistens i sine prestasjoner – men enn så lenge har han vært imponerende.

Unge MacDonald har jobbet seg oppover rangstigen på Turf Moor og fikk åtte kamper under tidligere manger Owen Coyle, men har tilbrakt de siste to sesongene på lån i Skottland hos henholdsvis Falkirk og Caledonian Thistle. Etter forrige sesongs opphold i nabolandet ankom han Turf Moor til en ny kontrakt som han takket pent ja til.

Han har ikke gjort noe for å hemme sine muligheter, la Howe til.Alex kom tilbake fra Skottland og har gjort det veldig bra på trening og kampene hittill. Han har en smittsom karakter som jobber veldig hardt og er en velig hyggelig kar, avsluttet manageren.