Grant: – Målet er å være førstevalget

Sisteskansen Lee Grant insisterer at han er mer en fornøyd på Turf Moor, til tross for ikke å ha vært fast inventar på de lilla- og lyseblås førstelag.

Foto: burnleyfootballclub.com

Den tidligere Sheffield Wednesday-burvokteren fikk kun 25 kamper for the Clarets før Brian Jensen tok over hanskene mot slutten av sesongen. 28-åringen har blitt koblet til flere klubber denne sommeren, både i Championship og Premier League, men er fast bestemt på å etablere seg som førstevalget kommende sesong.

Det var vanskelig mot slutten av sesongen da jeg for det meste varmet benken –  når du er 28 år og vant til å spille regelmessig er det ikke den hyggeligste følelsen, fortalte Grant. Det føltes som riktig tidspunkt å snakke med manageren og høre om hans planer – jeg er helt klart en som ønsker å bli værende og kjempe om førstevalget i denne klubben.

– Jeg har to år igjen (av kontrakten) til å gjøre det på og så lenge jeg er her, så der det målet mitt. Hva interessen angår er jeg ikke klar over noen ting denne sommeren og er fullt fokusert på Burnley og det å være førstevalget ved sesongstart.

– Det er alltid hyggelig å få kamptrening og kampene kommer på løpende bånd, la keeperen til. Det er gode prøvelser for oss og aller jobber hardt for å få formen opp slik at vi er klare for sesongen som kommer. Det viktigste er holdningene og opparbeiding av formen på dette stadiet av sesongen, men også vinnermentalitet og selvsikkerhet, avsluttet Lee Grant.