Mee og Howe om Watford

Foto: Lancashire Telegraph

Ben Mee er klar for utfordringen som venter i det the Clarets tar imot the Hornets til dans på Turf Moors grønne gress. Åpningskampen mot Watford betyr en gjenforening med tidligere spiss Chris Iwelumo som ble solgt tidligere i sommer, men leiesoldaten er ikke bekymret for størrelsen til Big Chris etter å ha utvekslet dueller med spissen tidligere, riktignok i en Leicester-trøye.

21-åringen sto tå til tå mot daværende Burnley-spissen i deres 4-0-tap på Walkers’ Stadium – en kamp der Iwelumo fikk en sjelden start for de lilla- og lyseblå. Kamphanene møtes nok en gang og nok en gang håper leiesoldaten fra Manchester City på å kunne temme tårnspissen.

Unge Mee er en av spillerne som ligger an til å få sin debut på Turf Moor og forsvareren legger ikke skjul på verken sine- eller lagets ferdigheter og ambisjoner.

Jeg har hatt en sjanse til å spille mot Iwelumo, så jeg vet hvordan han er, forteller 21-åringen. Guttene gjør det bra og er i siget. Vi må vise hva som sitter i denne troppen og hvem laget er og vi ser sterke ut. Vi sentrer ballen bra og ønsker å være der oppe (topp seks), det er ingen hensikt å være involvert i en sesong hvis man er fornøyd med det middelmådige. Vi har spillerne som vil opp og manageren er entusiastisk, så hvorfor ikke? Har man et god lag, lagånden og samholdet, kan man få til det meste, forklarer leiesoldaten.

Foto: BurnleyFC.com

Manageren hentet inn nevnte Mee og høyrebacken Kieran Trippier fra Manchester City, etterfulgt av Preston-vingen Keith Treacy og keeper Jon Stewart som tilbrakte fem uker med the Clarets før han ble tilbudt kontrakten om sin tidligere sjef. Howe har tidligere uttrykt – og gjør det atter en gang – at han fortsatt er på markedet og kjemmer etter potensielle nye forsterkninger, selv om han har full tiltro til det nåværende laget.

Vi må sette våre forventninger veldig høyt, noe man er nødt til og vi er veldig sikre på oss selv og våre ferdigheter, forteller sjefen. Vi er sikre på at vi kommer til å ha en god sesong og gleder oss til å sparke igang, vi kommer til å prøve å gjøre så godt som vi kan i år. Enhver sesong ønsker man å bli sterkere, på- og utenfor banen, så mitt store mål er å få klubben til å vokse og gjøre det til en bedre klubb, enn da jeg ankom. Man må gjøre så godt man kan, en dag av gangen.

Man ønsker å ha fansen med seg fra dag en, og prøve å dra inn den første seieren. Fansen har vært fenomenale med meg og forhåpentligvis kan de virkelig stille seg bak spillerne og hjelpe oss å gjøre dette stedet om til en festning – for det er noe vi trenger. Hjemmeformen er så utrolig viktig og vi ønsker å starte på riktig vis, avsluttet manageren.