Mee om Burnley og Manchester City

Leiesoldat Ben Mee håper å kunne prestere på samme nivå til enhver tid, noe som forhåpentligvis kan hjelpe på mulighetene til å bryte gjennom på moderklubben Manchester Citys første la neste år.

22-åringen har fått åtte kamper for the Clarets etter overgangen i sommer, men har varmet benken de siste kampene grunnet et fungerende samarbeid mellom Andre Amougou og Edgar David. Den høyt verdsatte forsvareren fikk sin debut for City i fjorårets Carling cup, men fremfor å rette oppmerksomheten mot sin tidligere klubb, er han fokusert på å gjøre sitt beste for Lancashire-laget.

Foto: BurnleyFC.com

Å komme fra kvalmt rike Manchester City til arbeiderklasse-klubben Burnley er en utfordring Mee har tatt med profesjonell holdning, men er også klar over at det ikke blir lett å bryte gjennom det talentfulle City-laget som forsterker sterkt hvert vindu.

Det ville være flott å få et par kamper for førstelaget i Manchester City, men for øyeblikket er jeg fokusert på å gjøre det bra med Burnley, fortalte Mee. Hva enn som skjer i City gjenstår å se og det er ingenting jeg kan gjøre med det for øyeblikket, vi må se hva neste år bringer.

– Det er uten tvil velstand av talent der og det kommer til å være vanskelig for enhver ung spiller å bryte gjennom førstelaget. Det er mitt langsiktige mål, men hva enn som skjer, gjenstår å se neste år, avsluttet Mee.