Edgar håper på mer

Forsvarer David Edgar håper at hans Canada kan fortsette i samme retning i kvalifiseringen til VM, slik de gjorde mot St. Lucia og Puerto Rico for litt over en måned siden.

Forsvareren pakket sammen kofferten og reiste avgårde over Atlanteren  med håp om både videre spill- og avansement.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg var glad over de tre poengene vi fikk mot Millwall og ser fram til landslagspausen, forteller 24-åringen. Det var godt – spesielt å ha en pause like etter – for å avslutte en god uke, det har vært en måned jeg virkelig nøt. Og det at jeg var i laget – måtte det fortsette lenge, men når reiser jeg med landslaget og håper å spille der også ettersom jeg spilte godt i siste kamp.

Edgar har startet Burnleys siste syv kamper, en oppnåelse han ikke har oppnådd i den lilla- og lyseblå trøya siden ankomsten fra Newcastle to år siden. 24-åringens prestasjoner i forsvaret har hjulpet laget å ikke tape de fire siste kampene og vunnet de to siste.

Vi har en sterk lagånd og jeg tror at det begynner å vises med slike prestasjoner; at vi han vinne stygt på vanskelige steder. Vi har en flott gruppe spillere og alle er med på managerens spillestil- og filosofi – det er bare å nyte, avsluttet Edgar.