Burnley henter to unggutter

The Clarets hviler aldri på laurbærbladene når det er snakk om overganger, klubben har hentet inn to spillere, ene er irske Luke Gallagher og andre er Mansfield-forsvarer Tom Naylor.

Unge Luke Gallagher blir en del av Burnley-troppen etter å ha blitt tilbudt et to-årig utdanningsstipend med klubben, 17-åringen ankommer fra irske klubben Cherry Orchard , har vært kaptein for det irske U17-laget og ankommer Turf Moor så fort landskampene er ferdigspilt.

Han er en bestemt, moden ung gutt med en utmerket holdning, samtidig som han besitter en god pasningsfot. Han ønsker en smak av profesjonell fotball og vi ser fram til å jobbe med han, fortalte Martin Dobson om sin nye rekrutt.

«He wants to have a crack at being a professional footballer and we are looking forward to working with him.»

Klubben har også tilbudt høyt verdsatte Mansfield-stopperen Tom Naylor prøvespill. 20-åringen var på prøve hos Derby forrige uke, men overgangen stagnerte etter at Blue Square-klubben ikke fikk gehør for sin prisantydning av Naylor.

Flere anre klubben har vært interesserte i spilleren, blant annet kjente Bournemouth og Fulham og Mansfield-sjef Paul Cox innrømmer at dette blir spillerens siste sjanse til å vise seg på prøvespill.

Dette blir nok Toms siste mulighet. Vi ønsker Tom her hvis ingen klubber møter vår verdivurdering og ønsker ikke å bli tullet med. Hvis noen ønsker Tom så kommer vi til å klappe han på skulderen og ønske han alt vel, men hvis ikke ønsker vi å ha han i førstelaget vårt så fort som mulig, poengterte Cox