Grant: – Veldig fornøyd!

Foto: BurnleyFC.com

Lee Grant kan regnes som en av banens beste spillere mot Millwall etter å ha produsert flere kjemperedninger i løpet av kampen som definitivt sørget for at the Clarets dro i land en viktig seier, ikke minst – takket være Grant – deres første kamp uten baklengsmål på 23 kamper. Men keeperkjempen måtte spille med sting på kinnet etter en tidlig kollisjon på the Den.

Keeperen avverget en Millwall-sjanse tidlig i første omgang der han kolliderte med Danny N’Guessan og begge måtte få behandling på sidelinjen. Smellen viste seg å skade kinnet til Grant og sisteskansen måtte fullføre kampen med seks sting og kanskje var det akkurat det som trengtes, for Grant hadde en av sesongens beste kamper da han hindret the Lions i å score.

Det er noe man må regne med når man kommer til Millwall, man må regne med å gå et par skrubbsår og blåmerker, sa Grant. De er et sterkt lag og det var en tøff kamp der vi holdt stand og kom oss gjennom det.

– Vi kan se tilbake på denne uken og så at dette er stort for oss, vi var nok litt skuffet med (sesong)starten og følte at vi fortjente fler poeng enn det vi klarte å plukke opp. Men vi sto fast på det, fikk et godt utgangspunkt mot Southampton forrige uke og derfra har vi sikret to seire av to mulige, så vi er veldig fornøyde.

Vi er et nytt lag og har et ungt forsvar. Ting skjer ikke over natten, men vi jobber hardt med å forbedre alle våre sider av spillet; fra de bakre til de øvre rekker – derfor er vi veldig fornøyde med hvordan det gikk idag. Det er poengene på tabellen som er det viktigste og som en del av den defensive delen av spillet, ønsker jeg å holde rent bur mer jevnlig og forhåpentlig er det idag det starer, avsluttet keeper Grant.