Mee om sesongstarten

Leiesoldaten fra Manchester City har vært involvert i samtlige av lagets kamper denne sesongen etter overgangen i sommer. Mee har funnet seg rask til rette under Eddie Howe til tross for hyppige endringer i jakten på vinner-oppskriften.

Manageren mener at jeg kan takle det og jeg føler det samme, erfaren eller ei, forklarer midtstopperen. Jeg får det til og jeg føler at jeg har lært mye på de siste kampene og kommer til å fortsette å lære og bli bedre og bedre. Det er fortsatt mye å hente og forhåpentligvis vil folk se det. 

Foto: BurnleyFC.com

I løpet av sesongens kamper har unge Mee spilt ved siden av Andre Amougou, Michael Duff og David Edgar, førstnevnte har – i følge noen – et mindre kommunikasjonsproblem og trenger en leder ved siden av seg. De av oss som husker Steven Caldwell som kaptein, husker også at Bikey uten tvil var en av de beste stopperne i divisjonen. Michael Duff hadde uflaks og pådro seg en smell som satt han ute av spill i fire til seks uker, mens Edgar har imponert hver gang han har fått tillit, men til tross for sine imponerende prestasjoner har han funnet det vanskelig med jevnt spill.

Foto: Lancashire Telegraph

Det er fortsatt tidlig i sesongen og alle prøver å finne tonen, sjefen prøve rå få laget på gli slik at vi kan konkurrere denne sesongen og man kommer til å få slike endringer såp tidlig på året. Jeg håper at vi kan slå oss til ro og få et forutsigbart lag hver lørdag og vise hva vi er gode for resten av sesongen. 

Edgar fikk spille ved siden av Mee mot Derby i sist runde, noe som skulle vise seg å være et sjakktrekk av manager Howe, for det ga laget deres første seier denne sesongen over et lag som ikke hadde tapt denne sesongen. Lørdagens motstander er ganske så lik; Middlesbrough.

Det har vært litt opp og ned til tider, men jeg føler at det har vært en grei start. Det betydde mye å få den første seieren – spesielt måten vi fikk den på, alle gjorde sin del, noe som var veldig gledelig for alle. Seieren over Derby ga alle et løft og det gjorde godt å ta landslagspause med seieren i bakhodet, avsluttet Mee.