Mee: – Spennende tider i møte

Clarets-stopper Ben Mee som har dannet et meget solid forsvar sammen med James Tarkowski denne sesongen forteller at Lancashire-laget har spennende tider i møte der de skal prøve å hente så mange poeng til tabellen som mulig. 

 

Foto: BurnleyFC.com

Førstkommende lørdag reiser the Clarets til London og møter Crystal Palace som har fått fornyet håp med Roy Hodgson, men som er i lignende situasjon som Burnley der de sliter med skader. Sean Dyches mannskap står uten seier i deres seks siste kamper, men forsvareren mener at den statistikken ikke forteller hele historien om the Clarets siste form, noe som har sett dem klatre opp til syvende plass.

– Det venter en stor annen halvdel av sesongen for oss, så vi får se hvor langt vi kommer, det er spennende tider i møte. Vi har ikke vunnet noe den siste tiden, men vi har vært på Old Trafford hvor vi spilte uavgjort, spilte en tøff kamp mot et Tottenham-lag som var veldig gode og vi fikk et godt poeng mot Huddersfield. 

Foto: BurnleyFC.com

– Vi plukker opp poeng på bortebane, men var uheldige mot Liverpool i siste spilleminutt. Vi har spilt bra, så det er egentlig ikke mye å være lei seg for, statistikken forteller at vi ikke har vunnet på seks kamper, men vi har tre uavgjort i den perioden, så det er ikke sorg. Vi ser fremover og har kamper fremover som vi føler vi kan vinne. 

The Clarets’ juleprogram var hektisk og intens, men det har blitt totalt ti kamper uten baklengs og det er kun en håndfull lag som er bedre enn Burnley på akkurat det feltet; Manchester City (11), Chelsea (11) og Manchester United (12). Mee som vikarierer som kaptein for skadde Tom Heaton er i skrivende stund den spilleren med flest Premier League-kamper for the Clarets. Mee (87), Barnes (84), Arfield (83) og Heaton (77).

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er helt klart stolt av det, det er en god statistikk og en god følelse å ha, jeg ønsker å spille mest mulig. Det er synd Tom ble skadet, men jeg storkoser meg som lagkaptein, spesielt i de store kampene. Det er en god følelse å lede et slikt lag og et lag som gjør det veldig bra.

– Å ha så mange kamper uten baklengs er fantastisk, spesielt i denne ligaen. For en klubb som vår er det kjempestort og all honnør til den jobben guttene gjør der ute Vi jobber som et lag og hele laget forsvarer som en enhet, det er ikke bare forsvarsrekka som gjør det bra, det er takket guttene foran oss som jobber hardt, forklarte Mee.