Hendrie tar farvel

Luke Hendrie tar farvel med Turf Moor og reiser til Shrewsbury Town og hjelper League One-laget i kampen om opprykk etter at klubbene ble enige om en overgang og spilleren skrev under en 18-måneders kontrakt. 

Hendrie ble hentet fra Derby, som igjen hentet han fra Manchester Uniteds ungdomsakademi. Siden overgangen fra Derby sommeren 2015 har det blitt et par låneopphold på 23-åringen med Hartlepool, York og Kilmarnock på CV’en.

– Forhåpentligvis blir det mye suksess, men det følger mye hardt arbeid. Jeg ønsker først og fremst å jobbe hardt og se hvor det bringer meg. Guttene spiller veldig bra og måtte det fortsette, manageren har store ambisjoner og jeg er en ambisiøs spiller, så våre ambisjoner gjenspeiler hverandre. Jeg gleder meg til å starte. 

– Mine forrige opphold var på lån og det kan være vanskelig noen ganger fordi man ikke alltid vet hvor lenge man skal bli værende, men nå er jeg glad for å ha ordnet det og vet hvor jeg kommer til å være de neste 18 månedene og der blir her med Shrewsbury, sa Hendrie.

Overgangssummen skal være på £225,000.