Nkoudou ankommer Burnley

Burnley har hentet sin første spiller dette overgangsvinudet, Georges-Kevin Nkoudou fra Tottenham ankommer Turf Moor på lån ut sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com

22-åringen kom til Tottenham i 2016 etter å ha nettet ti mål for Marseille sesongen før, men det har blitt begrenset med spilletid i London denne sesongen med kun seks kamper. Georges-Kevin, eller «GK» som han foretrekker å bli kalt kommer til å bære trøye nummer 7 og forteller at han konsulterte seg med tidligere Clarets, Kieran Trippier om overgangen før valget falt på Burnley.

– Når jeg snakket med Trippier så fortalte han meg kun gode ting om klubben, spillerne og alt med Burnley. Jeg er glad for å være her, så takk til Trippier. Jeg ser på dette som en stor mulighet til å få mine første minutter i Premier League.

– Burnley har sjokkert alle ved å være på syvende plass og de har spilt veldig bra. Jeg så dem spille mot Liverpool hvor de spilte veldig bra og var uheldige, men det er derfor jeg er her, for å finne fotball. 

– Jeg vet at Sean Dyche er en stor manager som liker unge spillere, spillere som liker å komme seg fremover, så det passer karakteren min å være her og jeg ser fram til å jobbe med han. Jeg håper å kunne hjelpe klubben og hvis jeg kan, vinne, men manageren har det siste ordet. Sender han meg utpå banen, så vil jeg gjøre alt jeg kan for å hjelpe laget. Jeg er klar for å spille og venter på min tur, forklarte GK.