Mee: – Vi er i form

The Clarets’ defensive bauta, Ben Mee hyllet lagets karakter etter helgens sterke seier over tigerne som bidro til å klatre oppover på tabellen. 

Foto: BurnleyFC.com

Martin Patersons mål mot Hull i helgen ga som kjent Burnley deres tredje strake seier med like mange uten baklengsmål. Leiesoldat Ben  Mee vikarierte en periode for Brian Easton på venstreback, men i Michael Duffs fravær har det blitt den mer hjemmekjære posisjonen som midtstopper.

Hele laget kjemper for hverandre, noe som vises i form av utmerkede prestasjoner med resultater til følge. Nå håper unge Mee at the Clarets klarer å gjøre det samme mot kommende utfordrer: Leeds, en utfordrer leiesoldaten enda har til gode å møte.

Det var en stor seier for oss, sa leiesoldaten. Vi spilte ikke på vårt beste tidvis, men man trenger å vinne ufint noen ganger og vi er veldig fornøyd med resultatet. Lagets karakter har vokst gjennom hele sesongen og vi har blitt veldig nær der alle kommer godt overens, som jeg mener er en stor faktor. Vi holder oss sammen i tykt og tynt, mens vi fikk resultatet fremfor et overtak, man har slike kamper noen ganger der man må plante bena godt i jorda og jeg føler at vi får det til nå.

Foto: BurnleyFC.com

Vi hadde et par gode sjanser selv, men klarte dessverre ikke å score det andre målet – som vi ønsket og gjorde mot Doncaster, men vi holdt sammen og dro i land et resultat. Å spille uten baklengs betyr alt for oss, i begynnelsen slet vi med det, mens nå begynner det å komme seg. Vi klatret oppover tabellen, og det er det vi må fortsette med.

Det har vært fantastisk, formen vi er i nå og vi ønsker ikke at den stanser. Vi har en ny kamp som kommer og det er herlig fordi vi er klare til å gi det et nytt forsøk. Hjemmeformen vår har vært vår utfordring, men to kamper uten baklengs betyr at vi gjør det bra i det siste og vi håper at vi kan opprettholde den formen hjemme og borte. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan være der oppe mot slutten av sesongen. 

Jeg har aldri spilt mot Leeds, men det kommer til å bli en god erfaring og vi reiser dit fulle av selvtillit. Det er en stor kamp, men vi er i form og satser på et godt resultat, avsluttet Mee.