Mee: – Vi er ikke langt unna

Clarets-stopper Ben Mee mener Burnley er kort vei unna å snu trenden i Premier League etter at de tapte for Crystal Palace. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets klarte ikke å svare på Bakary Sakos mål i første omgang og kampen endte til slutt med et 1-0-tap på Selhurst Park. Burnley-mannskapet står nå seks kamper uten seier i Premier League, men forsvareren mener det var et forbedret lag som løp utpå i annen omgang og mener det er like før det snur.

– Vi brukte tid på å starte og det var en mye bedre prestasjon fra oss i annen omgang. Vi møtte på stort press og skapte ikke stort, men hadde likt å få noe ut av kampen. Man prøver alltid å henge med og det er alltid en sjanse for å få noe ut av kampen, men å gå av banen som det tapende laget er aldri enkelt. Vi er ikke langt unna, det vet vi. Vi kommer til å jobbe hardt og prøver igjen. 

Foto: BurnleyFC.com

Forsvareren hadde en kjemperedning i annen omgang der han reddet et Zaha-forsøk på streken og høstet mye ros for redningen.

– Det var litt klabb og babb i det øyeblikket og han sendte den mot mål. Jeg må innrømme at at jeg reagerte litt sent og kunne ha nådd den raskere, men jeg klarte å nå den og fikk den unna. 

En spiller som trakk til seg oppmerksomhet var debutanten Geroges-Kevin N’Koudou som imponerte den halvtimen han fikk på banen og var en bidragsyter til Burnleys offensive spill.

– Kan kom til oss denne uken og har gjort det veldig bra på treningene, han er veldig livlig, full av entusiasme og energi og kommer til å vise hva slags kvaliteter som bor i han, avsluttet kapteinen.