Mee: – Vi spretter tilbake!

Leiesoldat Ben Mee gleder seg til Lancashire-oppgjøret mot Blackpool etter at the Clarets røk ut av Carling cupen tidligere denne uken. 

Foto: BurnleyFC.com

Burnley-laget kunne ha sikret seg en kvartfinale-billett i cupen, men en individuell feil etterfulgt av en flott avslutning sørget for at the Clarets ble sendt hjem med et surt 1-0 etter en svak prestasjon.

Det kommende oppgjøret det imot er et de fleste i Lancashire kommer til å ha på radaren, ikke bare er det lokalderby, men også en kamp som vil bli direktesendt på TV. Forsvarer Mee håper at troppene har det som trengs og kan sprette tilbake med en gang etter tapet for Cardiff.

Guttene er skuffet for vi ønsket å gjøre det bra i denne konkurransen, fortalte leiesoldaten. Vi var høyt oppe etter lørdagens seier og nå må vi sprette tilbake fordi det venter en stor kamp til helgen.

– Ikke bare er det en stor kamp, men det er også en fansen ønsker at vi skal gjøre det bra i, vi kommer til å plukke oss opp og prestere på lørdag – for å gjøre opp etter sist kamp. Vi har tre store kamper som venter før landslagspausen og vi trenger å plukke med oss så mange poeng som mulig.

Foto: BurnleyFC.com

Leiesoldaten ble satt inn forrige helg til fordel for en formgod, men ustrukturert Amougou og fikk spille hele kampen mot Cardiff på tirsdag. Mee har måttet være tålmodig og vente på sjansen sin igjen etter skaden han pådro seg en stund siden – 22-åringen håper at Burnley skal klare å sprette tilbake og følge opp med en ny seier i ligaen.

Jeg har måttet være tålmodige, men sjefen har vært god mot meg, jeg fikk en kamp forleden og forhåpentligvis vil jeg starte igjen på lørdag, men vi må se hvordan det blir. Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig, forbedre meg og gi alt for laget – jeg ønsker å være involvert i kjempingen.

– Det blir godt å få et par seire under huden og hvis vi klarer å fortsette med det i ligaen, klarer vi forhåpentligvis å holde oss samlet og krype oppover, avsluttet leiesoldat Mee.