Duff nærmer seg comeback

The Clarets er i ferd med å bli styrket ytterligere i forsvaret etter nyheten at Michael Duff er på bedringens vei og nærmer seg retur til førstelaget. 

Foto: BurnleyFC.com

Duff, som er en av de eldste spillerne på et ungt Burnley-lag har vært ute av spill siden slutten av august, da en kneskade mot Barnet satte en stopper for det som kunne være en god start på sesongen for stopperen. Den trofaste 32-åringen jobber med å komme seg i form igjen og det meste tyder på at Duff kan være tilbake på banen allerede etter neste landslagspause.

Duffo er tilbake i trening denne uken og jeg er henrykt over å ha han tilbake igjen!, forteller manager Howe. Han er en veldig god takler, en erfaren proff og en vi trenger å ha i form og forhåpentligvis tilgjengelig resten av sesongen – han har en stor rolle i laget. Han er en vi har savnet sårt, men han har jobbet ekstremt hardt på rehabiliteringen og er ikke langt unna.

Jeg ser for meg at etter to-ukers pausen vil vi klare å gi Duffer en sjanse på reservelaget så han kommer seg tilbake i form og når han har vært der en stund håper vi å ha han i form og tilgjengelig, avsluttet manageren.

Som om ikke det skulle være gode nyheter nok, så nærmer Martin «Pato» Paterson seg også comeback etter å vært skadet i store deler forrige- og nesten hele denne sesongen. Det ligger planer for spissen, som innebærer at det antageligvis blir litt spilletid på reservelaget før Pato med tiden igjen blir å se på førstelaget.