Duff: – en ny sjanse!

Michael duff pressekonferanseLegenden Michael Duff ser fram til muligheten til å gi Premier League et nytt forsøk etter å ha skrevet under en kontraktforlengelse med the Clarets.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

36-åringen er klubbens eneste overlevende etter nedrykket i 2010 og veteranen en sikker på at Sean Dyches mannskap har det som trengs for å overraske flere på deres andre forsøk.

Jeg snakket med manageren mot slutten av forrige ssong og han sa at han ønsket å ha meg med videre, siden da har det kun vært å sluttføre detaljene, sa Duff. Jeg ønsket selvfølgelig å bli fordi det er en ny sjanse i Premier League og etter spesielt etter den sesongen vi har hatt.

– Jeg var rundt 30 første gang vi var der oppe og da var jeg skadet de tre første månedene, det å nedrykket skuffet, så å så en ny mulighet i en alder av 36 og man tror at skipet hadde gått, var noe man måtte gripe. Med det laget fra forrige sesong, plus noen forsterkninger er jeg sikker på at vi kan overraske noen.

Forrige sesong spilte jeg i hver kamp der jeg førte meg i form og føler jeg hadde den beste sesongen noensinne. Jeg føler meg fortsatt bra, selv om mange mener at jeg burde vurdere å henge skoene på hyllen, men som så mange av mine lagkamerater så føler jeg meg bra. Det fysiske fra hver kamp vil gjenta seg og jeg er verken bedre eller verre enn noen andre i laget, passer på meg selv og ser fram til utfordringen, avsluttet Duff.