Michael Kightly, førstemann inn

Michael Kightly pressekonferanseMichael Kightly var på et sesonglangt lån hos Burnley der han imponerte flere og spilte en instrumental rolle når the Clarets sikret opprykket rundt påsketider. Verken spilleren, manageren eller fansen for den saks skyld har lagt skjul på ønsket om en permanent overgang til Turf Moor.

Første brikke er herved på plass!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

28-åringen hadde ett år igjen av kontrakten med Stoke City og har gitt uttrykk for manglende tillit fra Mark Hughes, noe som satte fart på ryktene. Vingen spilte en nøkkelrolle for Sean Dyche med fem mål på 36 kamper. Flere medier melder at Burnley måtte betale £1,5m for Kightlys underskrift.

Så raskt vi sikret opprykket til Premier League forrige sesong, ville jeg forsikre meg at jeg skrev under. Å komme på lån er som oftest vanskelig, men det tok kun et par uker før jeg slo meg til ro og det er herlig å være en permanent Burnley-spiller sammenlignet til en lånespiller. Det tok litt tid å få det i land, men jeg er glad for at alt er sikret og er veldig glad, sa Kightly.

– Mot slutten av forrige sesong føltes det som at jeg fikk tilbake formen og klarer jeg å ta det inn i neste sesong, så kommer vi til å ha et godt år. Det blir en tøff start mot Chelsea hjeme, men man kan se på det på to måter og vi kommer helt klart til å være positivt innstilt, mange vil nok avskrive oss, men vi kommer helt klart til å gjøre vårt beste og forhåpentligvis overraske noen igjen, la vingen til.