Midtbanestyrken returnerer!

De lilla- og lyseblå blir styrket med nyheten om at Jack Cork er tilbake, samtidig som Marvin Bartley har ristet av seg smellen han pådro seg i forrige uke og er klar til kamp mot Nottingham Forest, tirsdag.

foto: burnleyfootballclub.com

Alt ligger til rette for at Bartley igjen kan slippe energien sin løs etter å ha måttet stå over lørdagens 4-0 tap mot Leicester City, mens ukens glad-nyhet uten tvil må være at Jack Cork har returnert fra Chelsea og er klar til kamp på midtbanen. Cork har måttet tilbringe tiden i London i en uke etter en ubehagelig opplevelse med hjerterytmen og føyer seg til Eddie Howes midtbane som er Burnleys hjerte – noe assistent Jason Tindall er særdeles begeistret for.

Marvin har trent med oss igjen og forhåpentligvis vil han være klar til tirsdag kveld, forteller Tindall. Samtidig har vi Jack Cork tilgjengelig, men alt avhenger om han består morgendagens undersøkelser før kampen. Fra vår fysios ståsted må vi forsikre oss om det før vi gjør noe, men vi håper å ha en fulltallig stall å velge mellom.

– Det er herlig å ha han tilbake for det er klart at du savner Jacks kvalitet på banen, han er en flott fyr med utrolig ferdigheter som ethvert lag ville savnet. Vi er glad for at han er tilbake med oss og håper at han vil være tilgjengelig til kampen, avslutter assistent-treneren.

En annen nyhet er at Danny Fox igjen er tilgjengelig etter å ha måttet sone to kampers karantene etter å ha pådratt seg ti kort denne sesongen og føyer seg til et sultent Burnley-lag som fortsatt jakter tre poeng mot Forest.