Cork er klar til kamp

Etter å ha skremt delvis seg selv og holdt flere Claret-fans på pinebenken den siste uken, ble det idag offentliggjort at Jack Cork er tilbake i Burnley og var med på treningen, med både gode opplevelser og tilbakemeldinger. Midtbanespilleren selv er klar til kamp etter å ha fått vel en ukes hvile og håper å hjelpe the Clarets med å snu deres leie trend.

foto: Burnleyfootballclub.com

Det er sjeldent at en så ung spiller blir innlagt på sykehus med noe så alvorlig som hjertetrøbbel. 21-åringen innrømmer at det var litt skremmende å oppleve det, men legger ikke skjul på at resten av spillergruppen i Burnley-leiren har benyttet anledningen til å mobbe og skremme Cork på hans første trening på en uke.

Jeg føler meg bra, veldig bra, betrygger Cork. Det har vært som en uke med hvile, med sykehusbesøk og diverse tester. Det var greit de første par dagene, men det var litt stressende etterhvert når man så hvordan det gikk med laget og det var litt vanskelig å finne motivasjonen når man kjedet seg på sykesenga. Det var godt å se alle sammen igjen, jeg har savnet dem, legger Cork til. Det begynte å bli kjedelig å ikke ha noe å gjøre etter et par dager, jeg savnet det å spille fotball og det var godt å kunne ta igjen tapt tid med gutta – selv om det var de som plagde meg med å prøve å skremme meg og greier.

Foto: Burnleyfootballclub.com

– Det var litt skremmende i begynnelsen, men det er bra nå.. De har tullet med meg og prøvd å skremme meg i hele dag for å se om jeg overlever – det er hyggelig av dem, ikke sant? Forklarer Cork med et smil om munnen og forklarer hendelsesforløpet; det var litt rart for jeg følte meg sliten og det føltes ikke helt riktig til pause. Hjertet banket uhyre fort og jeg ble kjørt til sykehuset hvor de mente at hjertet mitt banket tre ganger fortere enn vanlig.. De koblet meg til maskiner og det var rart å se alle ledningene koblet til kroppen min, men jeg begynte å føle meg bedre rundt 3-4 om natten og fikk beskjed at det ikke var noe livstruende, men antageligvis et virus.

Og med sesongens avsluttende kamper nærmer seg med stormskritt er det vinn eller forsvinn for the Clarets. Cork er klar over viktigheten av positive resultater og ser fram til å kunne hjelpe de lilla- og lyseblå med å hente hjem tre viktige- og etterlengtede poeng.

Det var ikke så bra sist jeg spilt, før jeg ble borte og vi det syv kamper igjen med å oppnå det vi oppnådde for et par måneder siden, så jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal klare å gjøre det igjen, forklarer midtbanespilleren.