Neste: Nottingham Forest

The Clarets sliter i det siste og har ikke vunnet på seks kamper – for de om anser det som dårlig statistikk, så har ikke Forest vunnet på ni kamper.

Det kan virke som en veldig jevn kamp som venter på the City Ground ikveld og en trussel for the Clarets må være at selv om Nottingham ikke har vunnet på ni kamper, å har de spilt fire uavgjort og har en tendens til å score mål.

Det kommende hjemmelaget kan ha Joel Lynch tilbake som måtte byttes ut i det 66.minutt mot Reading i helgens 4-3-tap, men Chris Cohen soner karantene ( andre kamp av tre), Paul Anderson sliter med ribbena etter forrige måneds kamp mot Leeds, men høvding Paul McKenna håper at Billy Davies blir friskmeldt til oppgjøret. Kaptein McKenna har ikke spilt på to kamper grunnet en lårskade.

foto: burnleyfootballclub.com

Burnley på sin side har fått økt selvtillit etter nyheten at Jack Cork er friskmeldt og hadde sin første treningsøkt med laget etter å ha vært borte i to uker, samtidig om Marvin Bartley har ristet av seg smellen han pådro seg på trening i midtuken. Venstreback Danny Fox er tilgjengelig igjen etter å ha måttet sone to kampers karantene og Brian Jensen ønsker nok å vise seg fra en bedre side enn den han viste i helgens 4-0 tap mot Leicester.

Ellers så både Charlie Austin og Martin Paterson fortsatt ute, mens Chris McCann jobber med å komme seg i form igjen på reservelaget.

Kampen spilles på the City Ground, tirdag 12.4, kl 20:45