Thommo hyller Grezza

Steven Thompson hyller Graham «Grezza» Alexander etter å ha utøvd fotball i en mannsalder og nærmer seg sin 1000. fotballkamp i karrieren. En bragd og en oppnåelse kapteinen fortjener, i følge Thommo.

Levende legende Grezza vil føye seg til rekkene av fotball-stoltheter som Tony Ford og Peter Shilton om han spille en kamp til og det har seg slik at Burnley møter Nottingham idag. Lagkamerat, Steven Thompson er ikke i tvil at klubbkapteinen fortjener den milepælen og en slik oppnåelse vil være i tråd med veteranens karriere.

Grezza har ikke fått spille så mye som han ønsker, men han er ikke den som uroer seg av den grunn og er ikke den som konfronterer deg med det, forklarer Thomspon. Vi er alle klare over at han kun mangler en kamp og det er en utrolig bragd, en jeg håper han får, ammen med all applausen – for er det noen som fortjener det, så er det han.

– For en ung fotballspiller er det ingen bedre rollemodell og det skumle er at han er i like god form som halve laget. Hvis du skulle testet laget og deres form, er jeg sikker på at han hadde kommet blant de ti beste, mannen er en maskin – han passer godt på eg og har en 20-årings kropp. Han er en flott fyr.

Jeg vet at trener- og managerstilling er på hans agenda, men jeg føler at han er godt nok til å spille i ett år eller to til. Han er en fantastisk person, ydmyk og flott å ha med å gjøre som kanskje ikke har fått den oppmerksomheten han fortjener. Å nå 1000 kamper er utrolig og det å spille så konsistent og så lenge som han har gjort er bemerkelsesverdig. Han har så mye indre styrke, er sterk mentalt med en utrolig vilje og en god venn som jeg er heldig nok til å kunne si at jeg har jobbet med, skryter Thompson.