Mills om overgangen og fremtiden

Nysignering Joseph Mills forteller i sitt første intervju at han på ingen måte har gitt opp håpet om Premier League-fotball og håper å kunne gi det et nytt forsøk med the Clarets. Til tross for at Reading rykket opp i april, virker ikke Mills å være i planene med det første, noe som gjenkjennes vet et sesonglangt lån på Turf Moor. 

Foto: BurnleyFC.com

Venstrebacken har ikke planer om å la drømmen om å spille blant eliten svinne hen og anser overgangen til Turf Moor som et positivt steg i karrieren.

– Forrige sesong fikk jeg et par kamper og det endte med suksess, sa Mills. Denne sesongen ønsker jeg å spille kamper og med Premier League og dens økonomiske midler har Reading hentet inn noen andre, jeg måtte se meg rundt og snakket med manageren her og valget var enkelt – jeg ser frem til det som kommer.

– Jeg har kommet i en alder der jeg ikke er en unggutt lenger og trenger å spille kamper jevnlig og etablere meg i serien.

Manageren har satt sammen et ungt og sultent lag, som er det viktigste og har en god filosofi rundt måten de spiller på. Det la jeg merke til forrige sesong, både hjemme og borte. Det var attraktiv fotball og forhåpentligvis er det starten på en spennende tid for klubben, avsluttet leiesoldaten.