Moyes: – Burde ha hentet Grezza

Evertons høvding David Moyes innrømmer at han skulle ha tatt med seg Burnleys legende Alexander til Goodison Park når han forlot Preston.

Everton-sjef Moyes hyller sin tidligere elev Graham Alexander og utrykker sin anger for ikke å ha hentet han til Goodison Park fra Preston tidligere i karrieren. Veteranen (39) er en kamp unna den magiske 1000-grensen i sin karriere og Moyes som fikk gleden av å jobbe med Grezza under deres tid på Deepdale forklarer:

Det er en utrolig oppnåelse for enhver spiller å spille 1000 kamper. Jeg signerte han fra Luton for £50.000 og jeg husker at jeg og speideren min så han spille, vi trengte en høyreback og jeg signerte han. Med nærmere ettertanke gjorde jeg kanskje en tabbe når jeg forlot Preston at jeg ikke prøve å hente han med meg – så god var han. Å fortsatt spille i den alderen vitner om hvor godt trent han er og hvor godt han har passet på seg selv – han er en proff, skryter Moyes.