Neste: Arsenal

Det er bare å gå og legge seg. Arsenal vinner på overtid med en meget diskutabel scoring. Bare se på de foregående kampene.

 

 

 

 

Har du lyst til å føle en utrolig stor nedtur? Da burde du absolutt se Arsenal – Burnley. Koscielny kan smashe ballen i mål med hånda i klar offside eller Arsenal kan få en billig straffe på overtid. Dette er et problem som stammer tilbake til 2009/10-sesongen, hvor Wenger og co tok med seg et høyst ufortjent 1-1-resultat fra Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

I kampen fra  nedrykksesongen ble Burnley snytt for to straffer og et mål. Forøvrig en kamp som inneholdt det meste av drammatikk da Burnley traff stolpen to ganger og Arsenal én. Graham Alexsander utlignet et tidlig mål av Fabregas på straffe, og Arsenal stjal med seg ett poeng.

I hjemmekampen fra fjorårsesongen tok Kosceilny ballen i egne hender (bokstavelig talt) og satte ballen i mål fra offsideposisjon på overtid. En kamp som forøvrig var rolig og burde endt 0-0.

I bortekampen fra i fjor satte Gray en straffe til 1-1 på overtid, før Arsenal fikk en straffe på Kosceilny i klar offsideposisjon enda lenger ut i overtiden. Dermed vant Arsenal 2-1.

Tidligere denne sesongen virket det som vi skulle få en slutt på traumene. Men på overtid (igjen) fikk Ramsey to fingre i ryggen og gikk overende. Hele Turf Moor var skjønt enige om at han falt noe lett, men det mente ikke dommeren. Dermed vant Arsenal 0-1 på en ganske diskutabel straffe.

Foto: BurnleyFC.com

Til dagens kamp er fortsatt Ben Mee ute. Visekapteinen er like ved å være frisk, men må antagelig stå over. Defour, Arfield og Brady er fortsatt et stykke fra å returnere. Det betyr antagelig at vi har sett Arfield for siste gang i Burnleydrakten, da han har signert for Rangers. Wood er noe usikker, men man regner med at han er klar.

For hjemmelaget er Koscielny, Elneny og Cazorla skadet, noe som betyr at den franske stopperen ikke kan slå ballen i mål. Får vi håpe.

Og ja! En liten detalj. Dette er Arsene Wenger sin siste hjemmekamp.