Neste: Barnsley

The Clarets reiser til Oakwell og møter et skadeskutt Barnsley-lag som til tross for sine skader har fått en god start på sesongen. Burnley på sin side har ikke det samme problemet med skader, men er fåtallige.

En spennende kamp venter der begge lag vil vinne.

Burnley har fortsatt med Jensen, Duff, Ings og Pato på skadelisten, mens gjestene har forsvarerne Bobby Hassell og Jay McEveley (som plukket opp skader mot Portsmouth) etterfulgt av Reuben Noble-Lazarus, Goran Lovre, Danny Haynes, Luke Potter, David Perkins og Matt Done. Ganske mange med andre ord.

Begge lag har 12 poeng denne sesongen og tallet 100 kan dukke opp ved to oppnåelser på Oakwell; Jay Rodriguez kan få sin 100. kamp og hvis the Clarets scorer, så blir det også deres 100. mål mot the Tykes.

Foto: Lancashire Telegraph

Det er en god mulighet for oss å rette opp ting igjen etter at det gikk galt på lørdag, insisterte Jason Tindall. Vi var veldig skuffet over den prestasjonen, men det gode er at vi har en ny kamp like etter, men det kommer til å være en tøff kamp og en som kan gi oss muligheten til å komme i system igjen og fortsette der vi egentlig skulle ha fortsatt.

– Vi vet at vi ikke presterte i nærheten av det vi kan og målet vårt er å komme på det samme nivået vi viste mot Millwall, Southampton og Nottingham Forest, avsluttet assistenttreneren.

I løpet av lagenes 58 møter er det Burnley som har vunnet flest ganger, 27, mens 15 har endt med poengdeling og 16 ganger har Barnsley kommet seirende ut av oppgjørene.

Kampen spilles på Oakwell, tirsdag 18.10, kl 20:45