Wade Elliott skamroser Hewitt!

Foto: BurnleyFC.com

Tidligere Clarets-spiller, Wade Elliott er full av lovord om Steven Hewitt og ser for seg at 17-åringen har det som trengs for å gå i Chris McCanns fotspor etter å ha signert sin første profesjonelle kontrakt.

Alle så potensialet hans i sommer, understreker Elliott som forlot the Clarets til fordel for Birmingham i sommer. Han har mange gode ferdigheter som kan gjøre han til en veldig god spiller; han er flink til å sentre ballen, han har et godt overblikk og har en fin stil som ser ser kampbildet i hodet. 

Man ville ikke sammenlignet han med andre på 17 år, for han virker mye eldre i hodet til å være så ung og derfor skiller han seg ut. Han er stille, men samtidig full av selvtillit. 

Den eneste fallgruven med å gi ungdommer kontrakter så tidlig er at de kan få det på hodet og kanskje miste litt av det store bildet, hungeren og lidenskapen. Men fra den korte tiden jeg har kjent Steve virker han som en jordnær kar som virker å ha en god dose temperament. Han var alltid under oppsyn av Terry (Pashley) og resten av ungdoms-trenerne og kommer ikke til å bli tillatt å dabbe av.

Han er på et godt sted for å utvikle seg. Det er en veldig og klubb for hans utvikling, samtidig som de har mange gode midtbanespillere som har kommet gjennom klubbens ungdomsakademi; gode spillere som Alex-Ray Harvey og Chris Anderson, så hvis han letter på trykket vil han finne seg i en posisjon der de tar plassen hans, avsluttet Elliott.