Neste: Birmingham

BirminghamBurnley logo storThe Clarets tar imot Birmingham City på Turf Moor og blir styrket av flere spillere som er tilbake fra skade, mens gjestene har små utfordringer med skadeomfanget.

The Blues sliter i det siste og har ikke vunnet på seks kamper, mens Burnley har funnet en imponerende formkurve og står med tre strake seire uten baklengs.

Charlie Austin har trent med laget de siste par dagene, men forblir usikker i forkant at oppgjøret etter skaden han pådro seg mot Leicester. Ben Mee og Kevin Long (begge kne) er tilgjengelige for sjefen, mens Chris McCann er litt tvilsom. For gjestenes del er Marlon King og Nikola Zigic tilgjengelige og vil nok håpe på startplass etter deres innhopp fra benken i forrige kamp, Jonathan Spector er tvilsom, mens Akwasi Asante, Darren Ambrose og David Murphy er alle skadet.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lagene møtte for en måned siden og den gang endte det med 2-2, takket være et sent mål av Nikola Zigic som også gjorde at Midlands-klubben unngikk tap mot Burnley i åtte av ti siste oppgjør. Det er en stund siden lagene møttes på Turf Moor og man må helt tilbake til deres Premier League-sesong for å hente det siste oppgjøret hvor Burnley vant, den gang endte det 2-1.

Det har ikke stått på målene når disse lagene møtes; Lancashire-laget trenger fire mål for å nå 150 nettkjenninger mot the Blues. Burnley falt fra en 7. til en 8.plass i midtuken etter Brightons uavgjort, men de lilla- og lyseblå står med en tre strake seire og tre kamper uten baklengs siden overgangen til 2013. Lørdagens kamp blir deres 900. i det engelske ligasystemets andre nivå.

Birmingham City ligger på en skuffende 20.plass etter nedrykket i sommer og står uten seier på deres siste seks cup- og ligakamper, der deres siste seier kom mot Barnsley 2.juledag. På sine bortekamper har de blå i snitt kommet hjem med ett poeng.

Blant milepælene finner vi Dean Marney som ligger an til å få sin 100.kamp for the Clarets, mens Steven Caldwell vil få sin 300. start.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 26.januar kl 16:00

Tidligere møter:
22.des 2012 Birmingham 2-2 Burnley
03.apr 2012 Burnley 1-3 Birmingham
22.nov 2011 Birmingham 2 -1 Burnley
03.okt 2009 Burnley 2-1 Birmingham