Neste: Bolton

bolton wanderersReebok stadiumEt lokaldeby står for tur og the Clarets reiser til Bolton og møter et Wanderes-lag som sliter i bunnen av tabellen. Burnley er i form om dagen og er ubeseiret på deres ti siste kamper, men vet at det kommende hjemmelaget byr på en større utfordring enn det oddsen og bookmakerne skal ha det til. 

Bolton blir styret av Gary Madine som måtte stå over den siste kamper av disiplinære grunner, men må klare seg uten keeper Ben Amos som sliter med ankelen og blir mest sansynlug ersatttet av Paul Rachubka. The Clarets på sin side må se an hodeskaden til Michael Keane som ble byttet ut i Rotherham-kampen, noe som banet vei for James Tarkowski.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Bolton har hatt en god form omt Burnley de siste gangene på Macron Stadium med 4-2-1, men the Clarets har vunnet de to siste kampene mot the Wanderers. Lettere skal det ikke bli for Sean Dyches mannskap vel vitende at Bolton har tatt 21 av deres 25 poeng på eget gress. Burnleys Andre Gray er toppscorer i ligaen med 18 mål og syv målgivende og er støttet av Sam Vokes som har funnet formen med sine ti mål.

Kampen spilles på Macron Stadium lørdag 27.februar kl 16:00