Neste: Brighton

Burnley logo storBrighton and Hove Albion FCBurnley reiser til AmEx stadium om møter Brighton som snuser på det øvre sjiktet av tabellen. Begge lag er i god form og begge vil vinne, som legger opp til en knakende kamp i the Championship.

Brighton-forsvarer Geatan Bong er tilgjengelig igjen etter å ha vært ut med skade siden oktober i fjor, mens Uwe Hunemeier og Solly March fortsatt er ute av spill. Burnley på sin side må klare seg uten Scott Arfield som pådro seg en ryggskade mens han representerte Canada.

Brighton står sterkest mot the Clarets på de siste fem kampene med 3-2-0, som forteller at Burnley skal få noe å jobbe med mot sine rivaler. Lancashire-laget er i god form og er det eneste laget i ligaen som fortsatt er ubeseiret dette kalender året og kan vise til 11-4-0 siden romjulen.

Hjemmelagets Tomer Hemed har nettet fem mål på fem kamper for Brighton og er den eneste soleklare trusselen, Burnley derimot har toppscorer Andre Gray og Sam Vokes som har funnet formen og scorer for moro skyld. Brightons er sterke hjemme og har holdt buret rent de tre siste kampene, mens Burnley er laget som har hentet hjem flest poeng på bortebane denne sesongen: 32.

Kampen spilles på Amex Stadium, lørdag 2.april kl 13:30