Neste: Charlton

Charlton_LogoCharlton Athletic Oldham AthleticEtter en skuffende februar, er månedens første utfordrer Charlton Athletic. The Addicks’ form er lite å skryte av og det samme gjelder Burnley som også sliter med skader i forkant av oppgjøret. 

Charlton må klare seg uten Yann Kermorgant som må sone den første av sine tre karantene-kamper, men er stryket av Ricardo Fuller og Danny Haynes på begge presser på for startplass. Leiesoldaten fra Tottenham Jon Obika er også tilgjengelig for hjemmelaget, mens må motsatt side så har Burnley-sjef Sean Dyche en hodepine.

Ross Wallace (kne), Michael Duff (leggmuskel), Ben Mee (kne), Dean Marney (leggmuskel) og Chris McCann (hamstring) betyr at hjertet på Burnleys midtbane må se kampen fra tribunen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dette blir det 50.oppgjøret mellom lagene, der den første var for 83 år siden og det har vært jevnt siden; Burnley 19- og Charlton 18 seire, med lusne elleve poengdelinger. Forrige gang lagene møttes var på Turf Moor hvor Charlton noe overraskende vant for første gang på åtte forsøk etter en kontroversiell utvisning av Kieran Trippier.

The Addicks har ikke klart å holde buret rent de siste 15 gangene (serie og cup). Forsvarer en en av fem utespillere i seien som har spilt samtlige minutter i the Championship. For the Clarets del er det på topp det har vært utfordrende og tre kamper har gått uten at det har blitt mål – sist gang var David Edgars scoring mot Bolton, 9.februar.

Kampen spilles på the Valley, lørdag 2.mars kl 16:00

Tidligere oppgjør:
17.nov 2012 Burnley 0-1 Charlton