Neste: Charlton

Charlton_LogoTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Charlton på Turf Moor i åttende serierunde som ikke er i form og har kun vunnet en gang på de siste fem.

Begge lag har noen skader å vise til i en kamp der Charlton vil snu trenden, mens Burnley fortsatt ønsker å henge med i toppen.

Manager Dyche må antageligvis klare seg uten David Jones og Dean Marney, mens Michael Kightly og Scott Artfield forventes en retur til lagoppstillingen. Midtstopper Michael Duff ligger an til å få sin 300.kamp for de lilla- og lyseblå. På motsatt side er spissen Yann Kermorgant tvilsom, noe som åpner for Joe Pigott eller Marvin Sordell. Forsvarerne Chris Solly og tidligere Clarets Leon Cort er ute med mindre skader.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sist gang lagene møttes var på the Valley i sesongavslutningen hvor Burnley trakk det lengste strået og dro i land en 1-0-seier med ti spillere på banen gjennom 75 minutter. Det ble deres 20 seier på 50 kamper i løpet av 83 år og den mest scoringsglade kom en oktoberkveld i 1976 som endte i 4-4.

The Clarets er i form og jakter sin tredje strake seier i alle turneringer og kan vise til kun ett tap siden sesongstart, noe som også er deres beste start på tolv år. The Addicks på sin side har ikke vunnet på seks av deres syv siste kamper og står i fare for tre strake tap på rad. Chris Powell har enda ikke opplevd en borteseier denne sesongen og heller ikke sett sitt mannskap spille en kamp uten baklengsmål i ligaen.

Kieran Trippier ligger an til å få sin 100.kamp for Burnley, mens veteranen Duff vil få sin 300. dersom han blir tatt ut mot Charlton.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 28.september kl 16:00

Tidligere møter:

2.mars 2013 Charlton 0-1 Burnley
17.nov 2012 Burnley 0-1 Charlton