Neste: Crystal Palace

crystal palace fcTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnleys form mot Palace har vært meget god de siste årene og Eagles har måttet reise uten seier på Turf Moor de siste ti årene. Gjestene fått seg en ny manager, gjenfunnet formen og har en god statistikk mot nyopprykkede lag. En duell mellom to jevngode lag som begge anser kampen som en de kan, må og bør vinne. 

The Clarets må muligens klare seg uten forsvarerne Jason Shackell og Kieran Tripper, sistnevnte ble byttet ut mot Tottenham i midtuken etter at sjefen bekreftet ubehag med spillerens hamstring. På topp forventes at Danny Ings og Ashely Barnes blir gjenforent.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Gjestene hentet Arsenal-spissen Yaya Sanogo på lån som kan få sin debut, mens Marouane Chamakh er tilbake etter skade. James McArthur er klar til kamp etter å ha skadet foten forrige uke, men the Eagles må klare seg uten Yannick Bolasie.

Elleve av lagenes 19 siste møter har endt med poengdeling, inklusive 0-0 på Selhurst Park tidligere sesong. The Eagles har kun vunnet to ganger på Turf Moor på 16 forsøk og står uten seier på de syv siste forsøkene (0-4-3), sist gang det skjedde var i august 2003 og endte med 3-2, takket være Dougie Freedmans hatrick.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley har kun tapt en gang på eget gress i løpet av de seks siste Premier League-kampene og har kun sluppet fire mål i løpet av den tiden. Det eneste laget fra nedre delen av tabellen som har vunnet over Burnley på Turf Moor denne sesongen, er Everton. The Clarets er ikke det tryggeste laget baklengs og kan vise til 19 mål imot innen pause, noe som bør adresseres.

Gjestene har ikke scoret mål i deres fire siste bortekamper, sist gang det skjedde var mot Swansea i november når Mile Jedinak satte inn straffemålet i 1-1-kampen. Ved enten seier eller målløs uavgjort på Turf Moor vil the Eagles skrive historie med tre kamper på rad uten baklengs. Selv om formen på Turf Moor er laber, så har de ikke tapt mot nyopprykkede lag i Premier League på elleve forsøk.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 17.01 kl 16:00