Neste: Derby

Burnley besøker er Derby-lag som har fått en knallstart på sesongen og seiret på de siste fire kampene. De lilla- og lyseblå lekker i gjennomsnitt to mål per kamp, men håpet om å dra i land en ny Derby-dobbel lever i beste velgående.

Assistent Tindall håper at Burnleys gode statistikk mot Derby (2-1 hjemme og 2-4 borte forrige sesong) vekker til live og bidrar the Clarets til en etterlengtet tre-poenger.

Foto: BurnleyFC.com

Så fort vi får til ting på vår måte og får et par gode resultater kan vi forhåpentligvis holde eget bur rent og da er jeg sikker på at ting blir ganske annerledes, fortalte Tindall. Selvtillit spiller selvfølgelig en stor rolle, spesielt innen sport, etterfulgt av gode resultater og prestasjoner; vi reiser til Derby og skal prøve å vinne kampen, men samtidig prestere godt fordi vi er mer enn nok kapable til det.

– De har godt lederskap innen egne rekker og med de forsterkningene de har gjort er de sterkere enn forrige sesong, de har også fått en flott start og jeg er sikker på at de ønsker å fortsette med det på lørdag, men det er vår jobb å prøve å stoppe dem. Det er et sted jeg vet vi kan vinne og vi må tro på det også.

Vi scorer mål, men det er ting vi må gjøre for å stramme inn bakpå. Vi må fortsette å prestere slik vi gjorde mot Cardiff, noe jeg føler var en fullstendig opptreden og hvis vi kan fortsette  slik resten av sesongen, samt stramme inn bakpå er vi ikke langt unna, avsluttet Jason Tindall.

The Clarets må klare seg uten angriperne Danny Ings og Martin Paterson som begge sliter med knærne, mens det er høyst tvilsomt om Michael Duff slippes utpå etter å ha pådratt seg en stygg smell i sist kamp. Derby på sin side kan måtte klare seg uten Jason Shackell og Jamie Ward, men har uansett angrepskraft i hele laget og har ingen grunn til å bekymre seg for mye.

Opp gjennom historien har det vært 95 oppgjør mellom lagene, hvor Derby har vunnet 42 ganger, Burnley 34 og 19 har endt med poengdeling.

Tidligere oppgjør:
27.nov 2010 Burnley 2-1 Derby
23.april 2011 Derby 2-4 Burnley

Kampen spilles på Pride Park lørdag 27.aug, kl 16:00