Grant: – Vi må stramme inn bakpå

Keeper Lee Grant støtter the Clarets’ nye utseende og er overbevist at det kun er snakk om tid før laget finner tilbake til formen, som starter mot sisteskansen tidligere klubb.

Foto: BurnleyFC:com

De lilla- og lyseblå reiser til Derby imorgen med en ambisjon om å tette igjen bakover for statistikken er ikke positiv; the Clarets har nemlig ikke holdt nullen imot siden 1-0-kampen mot Hull i mars som den gang var sikret av debutants Delfouneso debutmål. Siden den gang er forsvaret blitt endret betraktelig med Carlisle, Alexander, Fox og Mears som har byttet klubb, mens to nye har kommet inn Mee og Trippier.

På midtstopperplassen har flere fått muligheten til å vise hva de er gode for og nok en gang ser det ut til at manageren må foreta et bytte med Michael Duff – som har prestert godt den siste tiden – som må ut med en kneskade, men Grant på sin side er sikker på at lagets forsvarsrekke har det som trengs for å holde nullen.

Vi har hatt tre eller fire bytter bakpå og det kommer til å ta tid til å venne seg til det, forteller Burnley-keeperen. Men spillerne som har kommet inn er av topp kvalitet og det er ingen tvil om at vi kan klare det bra som enhet dette året, det er snakk om å venne seg til det og få den første seieren som kan utgjøre den store forskjellen for alle, inkludert forsvaret. 

Foto: BurnleyFC:com

Det har vært rart fordi vi ikke har hentet inn de poengene vi føler vi fortjener, men det er flere positive aspekter å trekke fram. Naturligvis ser vi fram til den første seieren og jeg tror at når den kommer, så kommer det til å spre en ro over alle resten av sesongen, inntil da er det litt anspent og nervøst, men det er naturlig ettersom vi alle strever etter de tre poengene.

Vårt mål er å vinne komfortabelt og fort, helst før landslagspausen slik at vi kan reise avgårde og jobbe med et par ting i løpet av den tiden – og komme friskere tilbake. Det vil hjelpe å ta av presset på guttene. Vi har hentet inn gode spillere og det er et stort år for guttene og det er klart at de ønsker å vise seg fram og det virker som om de gjør de rette tingene.

– De har startet godt og fra deres ståsted håper de nok på det samme i lang tid fremover, men vi må stramme inn bakpå til lørdagen, avsluttet sisteskansen.