Neste: Doncaster

The Clarets tar imot Doncaster som ligger på nedrykksplass, men som ikke et lag å undervurdere av den grunn. Hjemmelaget på sin side har vunnet fire ganger på fem forsøk den siste tiden og med et mål om Play-Off trenger de å vinne. 

Foto: PA Photos

Manager Howe må klare seg uten Danny Ings og Brian Jensen som begge fortsatt er ute, mens Doncaster ligger an til å bli styrket av Pascal Chimbonda og El-Hadji Dioufs comeback fra henholdsvis hofte- og kneskade – samtidig som Marc-Antoine Fortune ble kalt tilbake fra låneoppholdet i West Brom

De lilla- og lyseblå har historisk sett en god statistikk mot Doncaster med 14-5-12 siden 1901 og det er ikke mindre enn 20 år siden sist gang Burnley vant over Doncaster: 2-1 på Turf Moor, 28.desember 1991 i den gamle fjerde divisjon. Eddie Howes mannskap er fortsatt de laget som skaper flest sjanser og er med skyteglade i divisjonen med sine 311 forsøk der 163 har endt på motstanderens keeper.

Til tross for å ha gode offensive tall å vise til, må de konstatere at de kun har hatt tre kamper uten baklengs på 38 kamper, cup- og liga. Gjestene jager deres andre strake seier, noe de ikke har maktet å få til denne sesongen og sør Yorkshire-klubben har tapt tre av deres siste bortekamper, men scorer i gjennomsnitt et mål på fremmed gress. Ellers må det trekkes frem at Doncaster har prøvd seg 184 ganger på skudd, der 86 ble sendt retning motstanderens keeper – kun Brighton har hatt færre.

Kampen spiller mandag 26.desember kl 16 på Turf Moor.

Tidligere møter:
09.nov 2010 Burnley 1-1 Doncaster
01.feb 2011 Doncaster 1-0 Burnley