Howe før Doncaster-kampen

Med kun Danny Ings og Brian Jensen på skadelisten har manager Howe et nesten fulltallig mannskap til sin disposisjon når the Clarets tar imot Doncaster på Turf Moor idag. 

Det er et bra tidspunkt for oss å ha laget samlet med de kampene som venter, sa Howe. Det er konkurranse om plassene og vi har en vanskelig oppgave foran oss med laguttaket og benken, men samtidig er det et positivt luksus problem. Vi har spillere i rekkene som jobber seg fram til en sjanse igjen og det er sunt.

Foto: BurnleyFC.com

Manageren er samtidig veldig klar over at selv om Doncaster ligger nest sist på tabellen, så er de helt klart et farlig lag med gode spillere som som kjører en unik stil i klubben – som de før eller siden vil høste goder fra.

De er et farlig lag, la manageren til og forklarte. De har spilt godt og vunnet over lag som Leicester og Southampton – enhver som klarer det fortjener for fulle respekt og oppmerksomhet. Vi har sagt det hele tiden og sier det igjen; det er ingen enkle kamper i denne ligaen, alle kamper er utrolig vanskelige. Doncaster har gode spillere, som f.eks Billy Sharp og Brian Stock som begge har vært der før – samtidig som de har en unik måte å forsterke laget på. De har mange erfarne spillere og mange av dem har spilt på høye nivåer tidligere. 

Det er en spennende miks og derfor en vanskelig utfordrer. Det kommer til å bli vanskelig, men vi er veldig lystne etter å forbedre hjemmeformen vår og gjøre Turf Moor til et vanskelig sted å besøke igjen. Jeg håper at vi kan spille de neste to kampene selvsikre, vi må få basisen på plass, jobbe hardt – som er fundamentalt – og jeg er sikker på at dersom det faller på plass, har vi nok kvalitet til å vinne kampen. De har hatt en god form i det siste, men vi trenger å forbedre hjemmeformen vår og dette kan være et godt utgangspunkt, avsluttet manager Howe.