Duff: – Må forbedre hjemmeformen

Midtstopper Duff håper at the Clarets skal klare å dra borteformen over til Turf Moor og igjen gjøre hjemmebanen til en festning, men vet bedre enn å undervurdere Doncaster som ligger på nest siste plass. 

Forrige ukes seier over Brighton var de lilla- og lyseblås sjette borteseier denne sesongen, men på hjemmebane har det ikke gått like glatt og laget har gått av flere poeng på det viset. Men forsvareren vil ikke at the Clarets skal gi fra seg flere poeng på Turf Moor, spesielt ikke foran forventede 17.000 tilskuere mot Doncaster idag.

Foto: BurnleyFC.com

Vi må gi dem noe å skrike for og for øyeblikket har vi vist lite av vår beste prestasjon, fortalte Duff. Vi håper å få fansen bak oss og starte på en seiersrekke – vi gjør det bra på bortebane, men det er på hjemmebane vi må ta oss sammen. Vi trenger å prestere og høste poeng på hjemmebane, hvis ikke har ikke borteformen vår noe hensikt.

Gjestene har kun vunnet to ganger på fremmed gress denne sesongen og dagens kamp kan dermed bli ideell for the Clarets som ønsker å forbedre hjemmeformen. Men midtstopperen tar ingenting for gitt i det Eddie Howes lilla- og lyseblå hær jakter deres femte seier på seks kamper.

Hvis man skulle opprette ligatabellen basert på de siste syv-åtte ukene, tror jeg ikke de hadde vært der de er nå og ankommer Turf Moor fulle av selvtillit. De har forsterket med fem Premier League-spillere og det kommer helt klart til å bli en tøff kamp, men vi er hjemme og må ta kampen til dem, starte i et godt temp og få fansen til å støtte oss ved å spille bra og følgelig hente tre poeng, avsluttet Duff.