Neste: Everton

EvertonTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCLagene må klare seg uten sine stjernespillere Steven Defour og Leighton Baines. The Clarets sliter med å score mål, mens Everton er gjerrige baklengs, begge står med seks mål. På Turf Moor har Burnley hentet inn samtlige av sine poeng og vil helt klart gi Everton kamp.

Steven Defour er ute med hamstring, mens Andre Gray soner den siste kampen av en fire-kampers karantene. Ashley Barnes er fortsatt ute med skade, selv om han er tilbake på treningsfeltet. Evertons Leighton Baines er skadet med samme som Steven Defour, men de blå får tilbake Aaron Lennon og Ross Barkley.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Everton har vunnet de tre sist kampene mot Burnley, men det er håp da Burnley vant det første oppgjøret i 2009 og dro i land en sterk 1-0 seier på Turf Moor takket være Wade Elliott. The Clarets har ikke sikret alt for mange poeng denne sesongen, men kan vise til syv poeng hvor alle har kommet på hjemmebane. Det har blitt seks mål på åtte kamper for, men tre av de fire siste imot har kommet på hjørnespark – noe som må adresseres. Landslagskeeper Tom Heaton kan vise til ligaens beste rednings-statistikk med imponerende 39 redninger.

Everton på sin side har kun tapt en kamp denne sesongen (4-3-1) og nåværende manager Ronald Koeman har sikret laget 15 poeng siden sesongen ble sparket i gang, samme som Roberto Martinez. Baklengs er the Toffees solide og har kun sluppet inn seks mål på åtte kamper – ironisk nok det samme som Burnley har scoret.

The Clarets skal få det tøft med en Romelu Lukaku i form, spissen har nettet seks mål på de fem siste Premier League kampene, godt hjulpet av Yannick Bolasie som har lagt opp til tre av disse.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 22.10 kl 16:00.