Neste: Huddersfield Town

Huddersfield Town FCTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Huddersfield Town, et lag de ofte har hatt utfordring med å beseire. Uten noen nye skader og en god form denne sesongen er the Clarets favoritter til å seire på eget gress.

Burnley har ingen nye skader å tenke på, men har fortsatt Dean Marney, Ashley Barnes, Lukas Jutkiewicz og unge Jason Gilchrist ute. Den kommende motstanderen må klare seg uten James Vaughan som soner karantene, mens Jonathan Hogg og Sean Scannell er tvilsomme til oppgjøret.

George Boyd kan kalles for Hudderfield-dödaren med sine tre mål og to målgivende mot Huddersfield, samtidig som de kommende gjestene har scoret mot the Clarets i to av de tre siste kampene som har endt med 3-0-1 i Towns favør.

Burnley har tatt seg opp fra forrige sesong der de slapp inn et utall mål på dødballer og kan denne sesongen vise til syv mål. The Terriers har ikke hatt hellet med seg denne sesongen og kun en seier på de siste åtte forsøkene (1-4-3), mens Burnley kan vise til 7-2-1 i samme periode.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 31.oktober kl 16:00