Neste: Huddersfield Town

The Clarets reiser til Huddersfield og møter et nyopprykket lag anført av Simon Grayson som ledet the Terriers til opprykk via Play Off forrige sesong.

The Clarets reiser nok en gang til et lag borti gata og møter spennende motstand som de historisk sett har hatt gode resultater mot.

Huddersfield-sjef Simon Grayson har et spennende lag å velge iblant, selv om hans blå lag kun fikk ett poeng mot Nottingham Forest i midtuken. Danny Ward og Scott Arfield som begge kom inn fra benken mot Forest kan ha overbevist sjefen om førstevalg, men det gjenstår å se imorgen, lørdag.

Foto: BurnleyFC.com

For the Clarets’ del er Danny Ings (kne) som kjent langtidsskadd, mens Martin Paterson og Keith Treacy begge er i gråsonen. De lilla- og lyseblå har i løpet av de siste 13 kampene ikke tapt for Huddersfield (8-5-0) og sist gang the Terriers seiret i et oppgjør var FA cupens tredje rundt i januar, 1972. Burnley har scoret i de siste seks kampene mot Huddersfield og har vunnet 1-0 de tre siste gangene.

Selv om sesongen kun har startet, så har det kommende hjemmelaget sluppet inn det første målet i begge oppgjørene som hittil har vært spilt. Publikumsfavoritten Jordan Rhodes sørget for ett poeng på straffe i sist runde, men de blå har enda til gode å vinne denne sesongen.

Burnley på sin side ønsker å sprette tilbake til vinnersporet etter å ha gått på en sur smell mot Middlesbrough i forrige runde og med en Charlie Austin i form, kan alt skje. Spissen har scoret i hver av sesongens kamper (to i liga og ett i cup) og ønsker å bygge på den fine statistikken med ytterligere mål, mens tidligere kaptein Chris McCann kan få sinn 200.kamp for the Clarets.

Kampens spilles på John Smith’s Stadium, lørdag 25. september kl. 16:00