Tindall hyller Austin

Assisterende manager Jason Tindall sikler på tanken av å se to av the Championships mest målfarlige angripere i aksjon i en og samme kamp: Charlie Austin og Jordan Rhodes. Av forståelige grunner favoriserer Tindall sin egen spiss og spår en spennende kamp.

Foto: BurnleyFC.com

Jason Tindall ser fram til lørdagens kamp mot nyopprykkede Huddersfield som ledes av tidligere Leeds-manager, Simon Grayson og assisterende manageren ser fram til oppgjøret der to av de farligste spissene møtes på gressmatten og skal konkurrere over hvem som er best.

Austin på sin side jakter sitt fjerde mål på like mange etter å ha fått en pangstart på like mange kamper denne sesongen.

– Jeg tror at man må lete lenge etter å finne en spiss som har bedre målstatistikk å vise til enn det Charlie Austin har, skrøt Tindall. Ser man på alle målene han har scoret er det fantastisk, hvilket enn nivå han har spilt på så har han scoret mange mål – han har tatt steget opp flere ganger uten problemer og kommer til å fortsette å score mål fordi det er det han gjør best. Han er en målscorer og har en god vane for å være på riktig sted til riktig tid og når Charlie er i laget føler vi alltid at vi kan score mål og forhåpentligvis forsette med den gode formen.

Foto: BurnleyFC.com

Unge Austin (23) som ble oppdaget i Poole Town og Swindon har enn så lenge 57 mål på 118 kamper, inkludert to mål i to kamper mot nettopp Huddersfield – riktignok tre sesonger siden mens han enda spilte for Swindon. I motsatt hjørne, i blått, sitter Jordan Rhodes (22) som kan vise til 97 mål og som skrev seg inn i Huddersfields historie da han nettet imponerende 40(!) mål for the Terrieres, inkludert overlegne seks hat-tricks!

Skotske Rhodes fikk sitt første mål denne sesongen på tirsdag etter å ha nettet fra krittmerket mot Nottingham Forest, i en kamp som endte med poengdeling (1-1), men tindall håper at Austin og the Clarets’ bakre firer har det som trengs for å være kliniske på topp og bunnsolide bakerst.

– En som har scoret så mange mål for Huddersfield i løpet av tidene, er helt klart en stor spiller for den. Han har scoret masse mål og er ingen nybegynner og er dermed en enorm trussel, han er hovedgrunnen til målene deres og hvis vi klarer å hindre han i å score – er vi langt på vei til å vinne kampen. Vi har mange gode forsvarere og vår bakre firer har vært utmerket, vi har tro på dem og vet at de klarer å gjøre jobben sin, noe vi håper de klarer å gjøre på lørdag, avsluttet assisterende manager, Jason Tindall.