Tindall: – Vil forsterke

Eddie Howes høyre hånd, assisterende manager Jason Tindall forteller at the Clarets håper å kunne forsterke med en spiller innen overgangsvinduet stenger om en ukes tid.

Foto: BurnleyFC.com

Med Martin Paterson, Danny Ings og Keith Treacy som sto over midtukens kamp mot Middlesbrough, sto the Clarets igjen med færre angrepsspillere enn opprinnelig tiltenkt. Et slikt scenario der Ings er ute i opp til et halvt år, mens Pato har slitt med skader som har ødelagt mye for mye potensiell spilletid, åpner for at Eddie Howe henter en offensiv spiller til Turf Moor.

Det hele avhenger selvfølgelig av finansene, men tidligere spiss Steven Fletcher er på vei fra Wolverhampton til Sunderland for rundt 135 millioner og som en klausul fra forrige salg har the Clarets krav på 15% av overgangssummen, som vil komme godt med.

– Vi ønsker å hente forsterkninger fordi vi føler vi er litt få, bekreftet assisterende manager Tindall. Med Pato ikke helt pigg til tirsdagens kamp og Ingsy ute i et par måneder, får det oss til å være litt tynne, spesielt på angrepsfronten og det er viktig i denne ligaen, at man har en sterk stall og dersom en eller to av spillerne blir skadet, så ønsker vi en sunn benk og en spiller som kan ha samme innvirkning. 

– Vi ser alltid etter forsterkninger, men om vi kan forsterke eller ikke er en annen sak. Om spilleren vi ønsker å hente er tilgjengelig har også sitt å si, men vårt viktigste fokus nå er på Huddersfield og alt som skjer i mellomtiden er en bonus. 

– Pato føler seg bra og kommer til å bli vurdert idag, imorgen og er forhåpentligvis frisk. Hvis vi føler at det er greit med Pato og det ikke er noen risiko, blir han inkludert, men dersom vi føler at han kun er 95% tar vi forbehold og hviler han. Vi ønsker ikke å risikere noen med potensiale til å miste dem for en lenger periode og Pato har vært uheldig med sine forrige skader som har holdt han ute av spill over lenger tid, men denne smellen er ikke noe langvarig. Vi håper han er tilbake til lørdag, men hvis ikke så er det helt klart tidlig neste uke, avsluttet Tindall.