Junior: – Skuffende å tape poenget

Junior Stanislas var lettet over å omsider kunne stoppe måltørken, men ble raskt frustrert etter at hans første Burnley-mål ikke var nok til å sikre the Clarets et viktig bortepoeng.

Vingen jobbet iherdig – som resten av Burnley-spillerne – og fikk sitt etterlengtede mål for Lancashire-laget etter at lå under 2-1, men et mål i det 88.minutt av Luke Williams sørget for å gjøre dagen sur for Eddie Howes mannskap.

– Det var fint for meg å få det målet og jeg har ventet lenge på det, bekreftet vingen. Men å tape poenget slik vi gjorde er veldig skuffende, spesielt etter lørdagens resultat. Selv etter at vi scoret i første omgang, trengte de rundt 20 sekunder på å komme tilbake og gjorde akkurat det samme mot slutten – selv om det siste målet var et flott skudd. Kanskje kunne noen vært litt tettere eller kjappere, men når man får et slikt mål imot så er det bare slik.

– Vi kunne ha dratt derfra med ett poeng, men nå må vi ta til takke med ingenting. Vi må prøve å forholde oss positive og se fram mot lørdagens kamp – det er skuffende å ikke få noe ut av en kamp med de omstendighetene, men jeg tror det blir bedre om vi får tre poeng på lørdag, avsluttet Stanislas.