Neste: Huddersfield

Huddersfield Town FCJohn Smiths StadiumBurnley reiser til Huddersfield som kan vise til en turbulent sesong hittil, mens Lancashire-laget troner på toppen etter en strålende sesongstart.

Det kommende hjemmelaget har ikke for vane å gjøre det enkelt for de lilla- og lyseblå, noe som legger opp til en underholdende kamp på John Smith’s Stadium.

Huddersfield må klare seg uten midtbanespiller Keith Southern som nok en gang må stå over med en leggskade, kaptein Peter Clarke er fortsatt på sidelinen med en kneskade, som åpner for ny-signeringen Harry Bunn. For the Clarets’ del er fortsatt Ross Wallace ute, mens Dean Marney som sto over forrige helgs oppgjør, kan være klar til lørdagens kamp.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Historien viser 58 møter over de siste 103 årene i ligaen og det står ganske likt med 24-10-24 og sist gang de møttes var for et tiår siden og den gang vant Town begge oppgjørene med sammenlagt 3-0. Totalt har lagene møttes 67 ganger og begge står med 87 mål.

The Terriers håper naturligvis å kunne bokføre seg to strake seire for annen gang denne sesongen etter forrige helgs seier over Sheffield Wednesday. Deres eneste seier mot et lag plassert i det øvre sjiktet kom mot lokalrivalene Leeds United, som de vant 3-2.

Mark Robins’ mannskap har vunnet samtlige Championship-kamper der de kun har scoret ett mål denne sesongen, men har enda til gode å finne nettet i kampens ti avsluttende minutter. På motsatt ende venter Burnley FC som troner på toppen av tabellen og nyter deres beste sesongstart på 116 år, til tross for tre strake uavgjort.

Deres tolv kamper uten tap (8-4-0) er deres lengste siden millennium, der de holdt seg i 15 kamper uten tap. Kun Derby (30) har scoret flere mål enn Burnley (28), men the Clarets troner suverent på statistikken som forteller at de har vunnet ti av kampene der de har scoret først.

Kampen spilles på John Smith’s Stadium, lørdag 30.november kl 16:00

Tidligere oppgjør:
26.feb 2013 Burnley 0-1 Huddersfield
25.aug 2012 Huddersfield 2-0 Burnley