Neste: Hull

The Clarets reiser til KC Stadium hvor de har hatt gode resultater de siste par årene, men tigerne er i form og ikke redde for å flekke tenner. Burnley må klare seg uten Trippier som må sone karantene, mens Ross Wallace er tilbake fra sin. 

Hull kan gi leiesoldat David Stockdale sin debut, da keeper Ben Amos antageligvis blir hvilt. Forsvarer Paul McShane er også tvilsom (legg), mens Liam Rosenior (lysken) og Alex Bruce (kne) burde være klare til kamp igjen.

The Clarets derimot må klare seg uten Kieran Trippier som soner karantene etter utvisningen mot Charlton, men blir styrket av Ross Wallace og Ben Mee som begge er tilbake. Keith Treacy fikk 90 minutter under en treningskamp nylig og er i likhet med de nevnte klar til kamp.

Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyches mannskap håper på sin syvende strake over Hull (både i PL og Championship) og sist gang tigerne tok poeng fra de lilla- og lyseblå var i mars 2008. Dersom det blir nettet fire mål i dette oppgjøret, betyr det at 150 mål har blitt scoret mellom kamphanene.

Hull er i form, noe som vises på tabellen (4.plass) og med syv seire av ni mulige, samt fire strake hjemme, håper de å kunne fortsette å bygge på den beste formen de har har hatt de siste åtte årene. (31 poeng på 17 kamper). Tigerne har vunnet samtlige kamper denne sesongen der de har scoret åpningsmålet, inkludert fire av deres siste fem kamper.

The Clarets har tapt de to siste kampene deres og har følgelig lite lyst til å tape deres tredje strake – for annen gang denne sesongen – men har enda til gode å vinne et lag blant de to øverste denne sesongen og har tapt samtlige av deres fem kamper mot motstanderne fra øvre tabell-sjikt.

Kampen spilles på KC Stadium, lørdag 24.11 kl 16:00

Tidligere møter:
28.sept 2010 Burnley 4-0 Hull
08.mar 2011 Hull 0-1 Burnley
26.nov 2011 Hull 2-3 Burnley
31.des 2011  Burnley 1-0 Hull