Dyche: – Vi spiller for å vinne

Manager Sean Dyche forteller om et lag under arbeid, men er samtidig sikker på at the Clarets har det som trengs for å klore tigerne litt på deres hjemmebane. Burnley reiser til Humberside og møter et Hull-lag som er i god form med seks seire på åtte forsøk og tre strake hjemmeseie, men Lancashire-laget har hatt gode tider på KC Stadium opp gjenom årene.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har hatt gode tider på KC Stadium de siste par årene og det har blitt fine tre strake seire, selv om det lå an til at de to siste oppgjørene skulle ende med tap. Burnley har en grei form – selv om de to siste resultatene ikke antyder det – og de skal få det vrient med å seire over et Hull-lag som selv er i god form.

De er et lag som har fått noen gode resultater den siste tiden, sa Dyche. Jeg tror at vårt prestasjonsnivå har vært utmerket på visse områder, ikke bare lidenskapen og stoltheten, som jeg mene er passende til denne klubben, men måten de gjør det på og spillets kvalitet. Vi skaper utallige sjanser til tross for dommernes avgjørelser og burde ha fått minst ett poeng, om ikke alle tre.

Foto: BurnleyFC.com

– Sett på prestasjonene våre, er jeg fornøyd og ikke så bekymret over andres presasjoner – vi må starte med oss selv. Det er fortsat en pågående prosess, men de har vist tegn til mye bra og vi håper å kunne tilføye noe til det allerede gode spill.

Jeg mener man kan oppnå resultater hvor som helst og denne bransjen handler om å vinne, noe jeg har gjort spillerne oppmerksomme på. Det er visse faktorer på bortebane som gjør det mer utfordrende og derfor ser man at lag over hele verden som oftest har en bedre statistikk enn bortestatistikk.

– Men det er ingen grunn til at vi ikke kan besøke enhver klubb og levere et resultat – vi spiller for å vinne, så enkelt er det og det kommer vi til å tenke denne gang også, avsluttet sjefen.