Neste: Hull

Hull cityTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot en kjenning på Turf Moor når Hull City kommer på besøk, Gjestene har i likhet med Burnley fått en treg start på sesongen og håper på det samme som Burnley: på seier. 

Burnley får tilbake allsidige Steven Reid som er tilbake i trening etter en mindre skade, men må fortsatt klare seg uten Sam Vokes og Matt Taylor. Hull på sin side får tilbake Gaston Ramirez, men har Michael Dawson, Alex Bruce, Nikica Jelavic og Robert Snodgrass på skadelisten. Keeperne Allan McGregor og Steve Harper er tilbake på treningsfeltet, men lite sannsynlige til å bidra i oppgjøret som nok en gang baner vei for Eldin Jakupovic mellom stengene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Fire av de fem siste kampene har endt med 1-0 seier og sist gang lagene møttes i Premier League ble det en Burnley-dobbel med totalt seks mål og kun ett imot. Sist gang lagene møttes på Turf Moor var det Hull som stakk av med seieren og satte en effektiv stopper for Burnleys seiersrekke på syv kamper.

The Clarets har enda til gode å vinne og er det tiende laget som ikke har vunnet på sesongens ti første kamper i Premier League og sist gang det tok så lang tid for de lilla- og lyseblå å hente hjem en seier var i 1970/71-sesongen – når de trengte 14 kamper. Burnley har fått en vanskelig start på Premier League-tilværelsen med 15 mål imot på de fem siste kampene. Hull på sin side har heller ikke overbevist i denne sesongen med kun en seier (1-4-5), men kan vise til kun ett bortetap – mot Aston Villa.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 8.november kl 16 på Turf Moor.