Neste: Leicester

leicester fcLeicester City Kinbg Power StadiumLancashire-laget reiser til Leicester og møter de regjerende seriemesterne som flyr høyt etter midtukens seier over Club Brügge, men the Clarets har på sin side latt spillerne komme seg siden helg og har uthvilte bein å spille med. Selv om hjemmelaget er favoritter til oppgjøret, så skal the Foxes få jobbe for poengene. 

Leicesters forsvarer Danny Simpson er tilbake på trening og klar for kamp etter å ha pådratt seg en mindre skade mot Liverpool forrige helg, samtidig som Jeff Schlupp og sommersignering Islam Slimani er begge tilgjengelige. The Clarets på sin side har kun Ashley Barnes på sidelinjen, mens Jeff Henrdick ligger an til å få sin fulle debut for gjestene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Leicester har en sterk form å vise til og er ubeseiret i ni kamper mot Burnley (6-3-0), men tre av de fire siste oppgjørene har endt med poengdeling, både i the Championship og Premier League. Sist gang hjemmelaget tapte i Premier League var mot Arsenal for ett år siden og derfra kan de vise til 17 kamper uten tap (11-6-0) på eget gress. Målmaskinen Jamie Vardy har bøttet inn syv mål på de siste åtte kampene og vil helt klart utgjøre en trussel.

Burnley på sin side har kun syv skuddforsøk på mål denne sesongen, som det det laveste i ligaen sammen med Stoke. Forrige sesong hadde de den sterkeste borteformen i serien, mens i deres Premier League-sesonger har de kun vunnet fire ganger (4-6-29), noe Dyche vil adressere. Sist gang the Clarets var i Premier League hadde de en tendens til å slippe inn mål i sluttminuttene og hittil i år har de sluppet inn tre av deres fire mål i kampens siste minutter.

Kampen spilles på King Power Stadium, lørdag 17.september kl 16:00